Älä enää arvuuttele, miten työntekijäsi omaksuvat uudet asiat - käyttöohjekortti kertoo sen!
WSA-käyttöohjekortti on työtyylianalyysin tuloksista tiivistetty A4-kokoinen ohje työntekijästä, ja se on tarkoitettu annettavaksi esihenkilölle. Viime kirjoituksessamme kerroimme yleisesti siitä, millaisia hyötyjä WSA-käyttöohjekortista on yritykselle. Nyt aloitamme neliosaisen käyttöohje -blogisarjan, jossa syvennymme konkreettisemmin käyttöohjekortin neljään eri osioon. Tässä blogisarjan ensimmäisessä kirjoituksessa kerromme, millaisia ohjeita ensimmäinen osio sisältää.
WSA asiantuntijuutta työllisyyden ja osallisuuden edistämiseksi
Meillä on ilo onnitella kolmea uutta WSA & TSA asiantuntijaa! Irja Seilola, Anne Korhonen ja Sanna-Maria Salmi ovat osoittaneet korkean ammattitaidon ja osaamisen, jonka merkiksi heille on myönnetty kansainväliset sertifikaatit WSA & TSA menetelmien asiantuntijuudesta.
Käyttöohjekortti on oikotie WSA-analyysin hyötyihin!
Yritys tuottaa sitä enemmän, mitä tehokkaammin henkilöstö työskentelee. Tehokkuuden takaavat hyvinvointi ja luontaisten vahvuuksien hyödyntäminen. Mitä paremmin yrityksessä osataan huomioida työntekijän yksilölliset ominaisuudet, sitä enemmän tällä työntekijällä on annettavaa yritykselle. Työntekijän yksilölliset ominaisuudet voi selvittää yhdellä silmäyksellä työntekijän henkilökohtaisesta käyttöohjekortista.
Huomioi työntekijöidesi liikkeen tarve!
Satsasitko yrityksessäsi sähköpöytiin vai säästitkö hankkimalla perinteiset pöydät ja tuolit? Tätä valintaa tehdessään moni ei tule ajatelleeksi, kuinka suuri merkitys liikkeen tarpeen huomioimisella on työn tuottavuudelle. Liikkeen tarpeen huomiotta jättäminen voi nimittäin saada työntekijän aivot error-tilaan, jolloin työskentelystä ei tule mitään.
”LSA auttaa minua menestymään akateemisesti ja saan enemmän iloa uusien asioiden oppimisessa” – lue opiskelijapalaute
Oppimistyylianalyysi (LSA) auttaa opiskelijaa tuntemaan omat tarpeensa paremmin sekä ymmärtämään käyttäytymistään oppimistilanteissa. Lisäksi se on objektiivinen tapa tutustua itseään kuormittaviin ja opintomenestykseen vaikuttaviin tekijöihin. Lue, millaista palautetta sertifioitujen WSA- & TSA-asiantuntijoiden, Helena Miettisen ja Kaisa Nuutamon opiskelija antoi oppimistyylianalyysiin vastaamisesta ja miten hän on hyödyntänyt analyysin tuloksia opiskelussaan.
”Huono itsetuntoni sai kunnon ravistuksen. Sain kuulla itsestäni vahvuuksia, joita en ollut aiemmin tunnistanut”
Tammikuussa 2021 Veera Annunen ja Sanna Pantsar osallistuivat järjestämäämme Opiskelijan Flow –koulutukseen epävarmoina ja uupuneina. Kun koulutus oli ohi, heidän itsetuntemuksensa ja -luottamuksensa olivat täysin eri tasolla kuin vuoden alussa. Veera ja Sanna osallistuivat vielä asiantuntijakoulutukseemme, jonka aikana he saivat vankan asiantuntijuuden ja hurjasti lisää rohkeutta. Tässä kirjoituksessa kuulet Veeran ja Sannan kasvutarinan heidän omasta sekä heidän opettajansa näkökulmasta.